Looking For Anything Specific?

Kastamonu Pinarbasi Selalesi / Ilica Waterfall, Kastamonu | Go Turkey Tourism - Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770.

Kastamonu Pinarbasi Selalesi / Ilica Waterfall, Kastamonu | Go Turkey Tourism - Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770.. Kastamonu pınarbaşı ilıca şelalesi donmuş hali ile de göz kamaştırıyordu. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir.

2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz. Ayağım sakat olduğu için ben katılamamıştım ama ilıca şelalesi'nin fotoğraflarına bayılmıştım. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi. Kastamonu ili, pınarbaşı ilçe sınırlarında bulunan ilıca şelalesi, gezilip görülmeye kastamonu ilıca şelalesi.

Kastamonu'nun güzellikleri - Anadolu Ajansı
Kastamonu'nun güzellikleri - Anadolu Ajansı from cdnuploads.aa.com.tr
2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita ilıca şelalesi posta kodu 37770. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi.

Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor.

Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine çok yakın bir mesafede bulunan horma kanyonu son yılların en sevilen ilıca şelalesi yaklaşık 18 metreden, 450 metre rakımdan yumuşak yumuşak akar. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? Amasra'dan 2 saatlik uzaklıkta bulunan pınarbaşı köyüne 30dk. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Ilica bolgesi (pinarbasi) kastamonu türkiye. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu.

Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Daday'a bağlı bir köy durumunda iken, 4 temmuz 1987 tarihinde kanunla ilçe haline getirildi. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir?

Ilıca Şelalesi can aldı!
Ilıca Şelalesi can aldı! from www.aciksoz.com.tr
Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Ilıca köyünden itibaren patika bir yoldan yürüyerek yarım saat kadar sürmektedir. Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesi.küre dağları milli parkının güneyinde yer alan ilçe çok güzel bir böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir?

Kastamonu tatilinizde gidebileceğiniz ilıca şelalesi hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz.

Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Kastamonu pınarbaşı'na 12 km uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Ayağım sakat olduğu için ben katılamamıştım ama ilıca şelalesi'nin fotoğraflarına bayılmıştım. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Pınarbaşı, kastamonu ilinin bir ilçesidir. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir?

Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Kastamonu pınarbaşı'na 12 km uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. 2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Kastamonu pınarbaşı'na 12 kilometre uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi.

Das 3. Internationale Höhlenphotographentreffen in ...
Das 3. Internationale Höhlenphotographentreffen in ... from www.lochstein.de
2018 türk dünyası kültür başkenti kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'nde bulunan ilıca şelalesi'ne hanif'in gözünden bakıyoruz. Ilıca şelalesi 15 metreden dökülüyor. Pınarbaşı ve çevresinde sırasıyla kaşkalar, kimmerler, lidyalılar, i̇ranlılar, helenler, pontus krallığı ve bizans i̇mparatorluğu hâkim olmuş. Kastamonu pınarbaşı ılıca şelalesi batı karadeniz'in incilerinden bir yer, bir doğa harikası ilıca şelalesi, adını bulunduğu köyün adından alan bu şelale gerçekten görülmeye değer bir doğa harikası. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Pınarbaşı ilıca şelalesi, pınarbası, kastamonu, turkey. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir?

Daday'a bağlı bir köy durumunda iken, 4 temmuz 1987 tarihinde kanunla ilçe haline getirildi.

Kastamonu pınarbaşı'na 12 km uzaklıkta ilıca köyü sınırlarında olan ilıca şelalesi. Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Böylece ulaşılabilen yere kadar mağaranın uzunluğu 858 m'dir. Uzaklıkta ilıca köyü içinde yer alan şelale, 15 metre yükseklikten aşağıya dökülmektedir. Ilıca şelalesi güzel ama onu daha da güzel yapan şey horma kanyonuna yeni yapılan üç kilometrelik ahşap yürüyüş yolunu. Kastamonu ilıca şelalesi nasıl gidilir? 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve kalp. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Kastamonunun pınarbaşı ilçesinde yer alan ilıca şelalerine gezinin son durağı olarak uğradık. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan adres: Kastamonu'nun pınarbaşı ilçesine çok yakın bir mesafede bulunan horma kanyonu son yılların en sevilen ilıca şelalesi yaklaşık 18 metreden, 450 metre rakımdan yumuşak yumuşak akar. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi.

Ilıca köyünden itibaren patika yoldan yaya yırım saat sürmektedir kastamonu sel. Sürüş mesafesindeki ilıca şelalesi karadenizin eşsiz doğasını yansıtan cennet köşesidir.

Posting Komentar

0 Komentar